10 éves a Budapest Bár - Kodály Központ

10 éves a Budapest Bár - Kodály Központ

2017.10.13, péntek

Kodály Központ - 10 éves a Budapest Bár

10 éves a Budapest Bár

 

Az idén jubiláló Budapest Bár immár hatodik alkalommal lép fel a pécsi Kodály Központban október 13-án. A koncerten a zenekar vendége Udvaros Dorottya, a Budapest Bár énekesei közül fellép Behumi Dóri, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Kiss Tibor, Lovasi András és Mező Misi. A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának.

 

A Budapest Bár koncertnaptárában különleges színfolt ez a koncert, hiszen színész vendége nagyon ritkán volt a zenekarnak. Igazi megtiszteltetés, hogy Udvaros Dorottya vállalta, hogy a Budapest Bár vendégeként fellép, hiszen a zenekar tagjai is nagy tisztelői a művésznőnek. Udvaros Dorottyától egyáltalán nem áll távol a zene és a dal műfaja, hiszen több lemeze is megjelent. Az Átutazó című 1985-ös album több generáció meghatározó lemeze volt, a Hóesés című dalt a Budapest Bár is feldolgozta az Ünnep című lemezen.

A Kodály Központ közönsége ismét élvezheti a zenekar védjegyévé vált egyedi zenei stílust, melynek gyökerei a 1920-as 1930-as évek budapesti kávéházi világáig nyúlnak. A híres és kedvelt, vagy éppen kevésbé ismert dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és még számos zenei műfaji elemmel ötvözve újraértelmezik. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon sokszínű – magyar és külföldi számok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

 

A 2007-ben, eredetileg egyetlen lemezre létrehozott Budapest Bár idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját – mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője.

 

Jegyárak: 4490 Ft, 3690 Ft, 2590 Ft, 1000 Ft

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.