Hogyan utazzuk be a világot napi 3533 forintból? - PTE Pollack PMMIK - Pécs, Boszorkány út 2.

Hogyan utazzuk be a világot napi 3533 forintból? - PTE Pollack PMMIK - Pécs, Boszorkány út 2.

Ismertető

Zárug Zita és Harkányi Árpád négy év alatt bejárta az egész világot. Olyan lenyűgöző élményeket éltek át (ráadásul olyan lebilincselően mesélnek róla), hogy pusztán ezek ismertetése megérne egy előadást – ám ennél még többet kaphatunk ettől a programtól.

A házaspár ugyanis napi 3533 forintból utazott, amiben minden költségük benne volt. Mára szinte mindent tudnak arról, hogy miként lehet úgy is eljutni a világ leggyönyörűbb tájaira, és fantasztikus kalandokban részt venni, ha kevés a pénzünk. Tapasztalataikat könyvbe foglalták, mely novemberben jelent meg a Nyitott Akadémia gondozásában, Hogyan utazzuk be a világot napi 3533 forintból címmel.

 Az előadásból megtudhatjuk, miből éltek négy évig az úton, hogyan szereztek munkavízumot, miként utaztak luxus óceánjárón, hogyan béreltek napi egy dollárért hatszemélyes lakóautókat, hogyan szerezték meg a már-már hihetetlenül olcsó repülőjegyeket, hogyan tanulták meg a helyi nyelveket alapszinten, miként győzték le a honvágyukat és a félelmeiket – és azt is, hogy ma mit csinálnának másképp.

Részletek:

https://www.nyitottakademia.hu/rendezvenyek/pecs/hogyan-utazzuk-be-a-vilagot-napi-3533-forintbol-925

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.