Búcsúturné Anaméval - Pécs - PKK Apáczai Művelődési Ház - Sportcsarnok

Búcsúturné Anaméval - Pécs - PKK Apáczai Művelődési Ház - Sportcsarnok

Június 16., 10-16 óra között.

https://www.facebook.com/events/235224887027881/

"Hála nektek, az Anamé Program robbanásszerűen terjed a világban, ezért Anamé és Gábor Los Angelesbe költözik, hogy ott nyissák meg a 3. Anamé Központot! Természetesen közben Magyarországon is változatlanul veletek leszünk, egy ideig azonban ez lesz az utolsó gyakorolás, amelyet maga Anamé tart a városotokban.

Elkezdődött a Karmakiller félév, mely a legmélyebb karmikus tisztítás jegyében telik. Ennek szellemében két nagyon erős, szorosan egymásra épülő kurzussal jövünk hozzátok. A leghatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében azt javasoljuk, hogy ha csak teheted, feltétlenül vegyél részt mindkét kurzuson.


Napi menetrend:

1. kurzus: Karmikus tisztítás

Ha az életedben olyan nehézséggel küzdesz, ami vagy régóta fennáll, vagy annyira nehéz, hogy szinte kilátástalannak tűnik, most lehetőséged lesz intenzíven dolgozni azért, hogy ezek leváljanak rólad.
A kurzus első felében egyik oktatónk vezeti ezt a gyakorlást, a második felében pedig Anamé tart a témához illő meditációt, végül pedig egy közös beszélgetés keretein belül válaszol a kérdéseitekre.

30 perces szünet: Kristálydiagnózis. Anamé segít személyre szabottan kiválasztani azokat a kristályokat, amik aktuális állapotodban a legnagyobb támogatást jelentik számodra, és a leginkább felgyorsítják a fejlődésed. A helyszínen meg is tudod vásárolni ezeket.

2. kurzus: A tiszta fény szabadsága

Azért fogunk dolgozni, hogy megismerhesd annak a végtelen szabadságát, amikor a személyes nehézségeknek már nincs rajtad fogása.
A kurzus első felében Anamé tart a témához illő meditációt, végül pedig egy közös beszélgetés keretein belül válaszol a kérdéseitekre. A kurzus második felében az oktatónk vezeti a gyakorlást.


Kérjük vegyétek figyelembe, hogy kérdéseiteket a kurzusok részét képező kérdezz-felelek keretein belül tudjátok feltenni, a szünetben, a kristálydiagnózis alatt és a kurzusok után nem.

Részletek és bejelentkezés: https://anameprogram.com/extra-foglalkozasok

Várunk sok szeretettel!
Az Anamé Csapat


A változtatás jogát fenntartjuk!"

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.