Péterfy Bori & Love Band - Másfél Milliárd Másodperc - Kodály Központ

Péterfy Bori & Love Band - Másfél Milliárd Másodperc - Kodály Központ
2019.12.13, péntek

Péterfy Bori színésznő-énekesnő és zenekara jubileumot ünnepelnek idén: a tizenkét éve működő sanzon-pop-rock zenekar frontasszonya életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg az idei évben, ami emberi évekre átszámolva is jelentős lépték.

 

Jegyek: https://bit.ly/2v6zmeY

 

Az ünnepi, ülős-akusztikus-pszichedelikus koncert gerincét a Love Band 2010-ben megjelent különleges 2B albuma adja, ám a koncertet vendégek színesítik: Bori testvére, Péterfy Gergely író és a zenekarral már közös számot is író slammer-rapper Saiid is együtt szerepelnek majd a Love Band legénységével a Kodály színpadán.

 

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely - Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve - folyamatosan turnézik.

 

Legutolsó lemezük, a tízéves jubileum alkalmával készült Bori X című album formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hat stúdióalbumot megjelentető banda rendszeresen járja az országot, és mindenhol maximális energiával ad fesztivál- és klubkoncertekkel.

 

https://www.facebook.com/events/2188512884568988/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Lemurian Folk Songs & Hold Station - Szabadkikötő
Lemurian Folk Songs & Hold Station
2019.09.21,
Szabadkikötő
ZEN Session - Szenes Klub
ZEN Session
2019.10.17,
Szenes Klub