Kaukázus Lemezbemutató Koncert - Pécsi Est

Kaukázus Lemezbemutató Koncert - Pécsi Est
2019.11.29, péntek

Jegyinfók hamarosan!

2004-ben Tatabányáról indult el a zenekar, amelynek filozófiája, szövegvilága, a könnyűzenéhez való viszonya és persze a koncertjeik minősége szép lassan maga köré vonzotta a közönséget.
A Kaukázusnak izgalmas dalai vannak, generációs hang ez, mely időközben slágeressé érett.
A KpOp című lemez amely 2018. októberében jelent meg, mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy időmúlásról, kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani arra, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.
A Szalai Éva, a Tartós béke és a Teszkó a zenekar első szakaszában született nagyszerű, erős dalok, melyek (a szakma és a közönség szerint is ) méltó folytatása a Honvéd, a Lila és a Kalifornia, melyek már a KpOp albumon hallhatóak.
A téli és a tavaszi, több mint 20 állomás klubturnét a Hajnali fény című kislemez megjelenése koronázta meg.
A nyári fesztiválszezon sok teltházas sátrat és zsúfolásig megtelt nézőteret is hozott az alterpop okos, odafigyelős szövegeket éneklő és tánczenét játszó zenekarnak.
Az idő gyorsul, szerencsére az alkotói kedv és képesség is megvan, a formáció idén novemberben újabb nagylemezzel kedveskedik az egyre gyarapodó közönségének.
A Kaukázusban az a jó, hogy egyszerre tud meggyőző lenni a szubkulturának, de ugyanakkor a városi és lakossági rendezvényeken is működnek a dalok. A frontember a zenekarral együtt képes generációkat átívelő kapcsolatteremtésre.
A jó hangulat garantált!

 

https://www.facebook.com/events/2439390149671569/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Prosectura 30 - Macskanadrág 25 - Pécsi Est
Prosectura 30 - Macskanadrág 25
2019.12.07,
Pécsi Est
Romano Drom :: Nappali - Nappali
Romano Drom :: Nappali
2019.11.30,
Nappali
I. Pécsi Poloskafesztivál - Pécs
Retro Music Club - Retro Music Club - Széchenyi tér 9.
Retro Music Club
2019.11.23,
Retro Music Club - Széchenyi tér 9.