Martin Scorsese: Az ír / The Irishman - Apolló Mozi

Martin Scorsese: Az ír / The Irishman - Apolló Mozi

Az amerikai kultrendező új, a kritikák egyöntetű elismerésével fogadott filmjét Robert DeNiro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Anna Paquin, Ray Romano szereplésével, a Netflix forgalmazásában, mégis az online bemutató előtt nézhetjük mozivásznon, az Apollóban eredeti hanggal, magyar felirattal.

A film alapjául szolgáló könyvet, az I Heard You Paint Housest Charles Brandt Frank „Az Ír” Sheeran beszámolói alapján írta. Címe, az „úgy hallottam, házakat festesz”, ami a gengszterszlengben gyilkosságot jelent (a kifejezéssel a gyilkosság során a padlóra és a falakra ömlő vérre céloznak). És nem mellesleg ezek voltak Jimmy Hoffa (Al Pacino), a hírhedt, maffiakapcsolatokkal rendelkező szakszervezeti vezető első szavai Frankhez. Később Sheeran több mint 25 embert tett el láb alól a maffia és személyesen barátja, Hoffa megbízásából. A férfi egyébként az amerikai hadseregnél tanult meg gyilkolni, ahol 411 napot szolgált még a II. világháború idején. Miután hazatért, bérgyilkos lett belőle, méghozzá olyan sikeres, hogy ír létére bekerült az olasz maffia csúcsfigurái közé. Egy nap azonban a legendás gengszterfőnök, Russell Bufalino arra kérte, ölje meg Jimmy Hoffát. Ha Sheeran visszautasítja az ajánlatot, azzal saját halálos ítéletét írja alá…

Az itt szereplő vetítési időpontok tájékoztató jellegűek, a műsorváltozás jogát fenntartjuk. További információ, vetítési időpontok és helyfoglalás hamarosan.

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.