I. Pécsi Poloskafesztivál - Pécs

I. Pécsi Poloskafesztivál - Pécs

A ParaCity egy titkokkal teli játékos rendezvény, amelyben bejárod a város izgalmas helyeit, minden érzékszervedre ható játékos feladatokat oldhatsz meg, találkozol fura figurákkal, s pontokat gyűjthetsz, hogy a végén a te csapatod vigye el a pálmát.
A 2019-es Poloskafesztiválra szervezett Pécsi ParaCity lényege, hogy megtalálj 13 elbújt poloskát a város rejtett helyszínein, kapcsolatba lépj velük és az őrzőikkel, s a legtöbb speckót (vakpénzt) összegyűjtsétek a csapataitok számára.

A játék során találkozhattok a vak fiúval, a siket lánnyal, a dadogóssal, s sok más társukkal, s minden helyszínben egy fontos érzékeiteket, képességeiteket kell bevetnetek, hogy megoldjátok a játékos feladatokat, valamint megtaláljátok az elrejtőzött poloskáinkat.

A 2019-es esemény szerves részét képezi a 2019-es poloskainvázió legszebb poloskájának megválasztása, amely egyrészt a közösségi média oldalainkon leadott szavazatok alapján, másrészt pedig a versenyzők által, a játékhelyszíneken leadott szavazatok alapján kerül kiválasztásra.

Regisztrálni november 29-ig tudtok az alábbi címen:
https://specko.booked4.us/Calendar/Calendar/5

A játékon ingyenesen vesztek részt egyénileg, párban, vagy 3-6 fős csapatokban.

Indulni az alábbi kategóriákban lehet:
- Egyéni versenyző
- Páros
- Családi csapat
- Baráti csapat
- Céges csapat
- Iskolai csapat

A regisztrációs foglalásnál, kérjük csapatnevet adjatok meg. Egy e-mail cím, valamint egy telefonszám megadása szükséges! A kategóriát, hogy melyik kategóriába indultok, a csapatnév után tett zárójelben közöljétek!

Minden további információt a regisztrációs felületen találtok!

Eredmény és buli a Speckó szabadulószobájában (Pécs, Vince utca 13.)

Jó felkészülést!

A program Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében a Helyi Identitás és Kohézió Erősítése Pécs Városában (TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001) című projekt keretében valósul meg.

 

https://www.facebook.com/events/2402591280069246/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub) - Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621
Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub)
2020.07.02,
Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621