Szomatodráma Pécsen 2019 - test és lélek egészsége, önismere - pin Manawa Stúdió, Ferencesek utcája 27, Pécs 7621

Szomatodráma Pécsen 2019 - test és lélek egészsége, önismere - pin Manawa Stúdió, Ferencesek utcája 27, Pécs 7621

Lelki problémák, nehézségek, testi tünetek, betegségek, döntéshelyzetek, szakítás, gyász-veszteség-elengedés, szülőkkel való kapcsolat javítása, anyaság, fogantatási nehézségek, belső feszültségek, ha valami fáj. Minden, ami foglalkoztat és nehezen boldogulsz vele.

A SZOMATODRÁMA nem csodamódszer, hanem egy önismereti módszer, amelynek fókuszában testi és lelki egészségünk áll. Minden, ami velünk történik, tükröződik a testünkben. Ezért a különböző testi tünetek, jelzések segítségünkre lehetnek abban, hogy rátaláljunk azokra a problémás élethelyzetekre, megoldatlan konfliktusokra, érzelmi blokkokra, elakadásokra, amelyek megoldása, feloldása révén békésebben, felszabadultabban és boldogabban élhetjük tovább a mindennapokat. Külön ajándék, hogy egészségi állapotunkban is javulást, vagy teljes gyógyulást hozhat ez a folyamat.

Mitől olyan hatékony a szomatodráma?
A SZOMATODRÁMA módszerével nagyon gyorsan az adott probléma forrásához juthatunk. Megmutatja, honnan érdemes elindulnunk és mit érdemes tennünk azért, hogy jobban legyünk.
A játékban a játékostársak segítségével mindez a térben kivetítve, kézzel foghatóan, szemmel láthatóan jelenik meg a szőnyegen. Ez lehetővé teszi, hogy fizikai megélés szintjén is kapcsolatba léphessünk a belső világunkkal. Felszínre kerülhessenek olyan elzárt, sokszor bizony fájdalmas érzéseink, amelyek tudat alatt befolyásolják a reakcióinkat, ezáltal hatást gyakorolnak a kapcsolatainkra, az életünkre és egészségi állapotunkra is.
A játékokban a mély érzelmi megérintődés és átélés lehetővé teszi a belső feszültségek oldódását, a testi és lelki gyógyulás útjában álló akadályok elhárítását.
A változáshoz te is kellesz. A bátorságod, a nyitottságod, hogy merj és akarj tenni magadért.

Milyen problémák esetén érdemes jelentkezned?
Ízelítőül néhány az eddigi témák közül:
párkapcsolati, munkahelyi problémák, szülőkkel való viszony, halogatás, veszteségek, migrén, pánikbetegség, szédülés, gyomorbántalmak, nem jön a baba, epilepsziás tünetek, szívproblémák, autoimmun betegségek, daganatos betegségek, endometriózis, ciszták, mióma, reflux, IBS, visszatérő felfázás, szorongás, magas vérnyomás, térdfájás, hátfájás, gerincsérv...*
Igazából nem a betegségek, tünetek típusa, meghatározása a fontos, hanem az, hogy a testünk jelez. A SZOMATODRÁMA játékokban pont ezek a jelzések lehetnek a segítségünkre abban, hogy jobban legyünk.
Betegség, testi tünet esetén, problémától függően egy alkalom is jelentős javulást hozhat, de akár a tünetek teljes elmúlását is.

Időpont:
augusztus 24. 9.30-15.30
Helyszín:
Manawa Stúdió – Pécs
Pécs, Ferencesek utcája 27.

A programon előleg, vagy a teljes részvételi díj átutalásával tudod biztosítani a helyedet.
Részvételi díj: 14.000 Ft /alkalom

Jelentkezés:
A honlapomon keresztül: https://www.elni.hu/szomatodrama/
Vagy e-mailben a dátum megjelölésével: anuczm@gmail.com
Kérdéseidet telefonon is felteheted: +36 30 221 5264

A szomatodráma dr. Buda László - orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta nevéhez fűződő, könnyen átadható és elsajátítható önismereti módszer. Nem kell hozzá semmilyen előképzettség, tapasztalat, csak egy kis nyitottság.

Várlak szeretettel!

Csoportvezető:
Anucz Mónika
https://szomatodrama.hu/szakember/60/anucz-monika

*FONTOS a felelősségteljes hozzáállás betegségeinkhez, tüneteinkhez. A szomatodráma a lelki egyensúlyunkra, a szervezet öngyógyító folyamataira van hatással. Ezért kiegészítheti, de nem helyettesíti a szükséges orvosi kivizsgálást, kezelést.

https://www.facebook.com/events/2332174716826843/?event_time_id=2646231078754537

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.