Mese Szín: Mátyás király szárnyai - MárkusZínház egy Bábszínház Perczel Miklós utca 23.

Mese Szín: Mátyás király szárnyai - MárkusZínház egy Bábszínház Perczel Miklós utca 23.

Drága Mélyen Tisztelt Márkus Színi Publikum!

Várunk Bennőtöket sok Szeretettel Mese Színbe újra, januárban Máytás király szárnyai című előadásunkra, teaszürcsöléssel, perecmajszolással, január 26-án vasárnap, délelőtt 10 óra 30 perckor, hogy együtt emlékezhessünk vissza nagy királyunk gyermekkorára, győztes csatáira, s lelkének égbe szállására!

.. Több mint ötszáz éve ükapánk ükapja idején, egészen más világ volt Magyarországon. Ebből az időből maradt ránk híre és neve törökverő Hunyadi Jánosnak és az Ő fiacskájának, Mátyásnak. Nevelték tudósságra, bajvívásra… és egy napon a Duna jegén két angyal királlyá koronázta. Szilágyi Erzsébet és Hunyadi János emlékezik vissza nagy királyunk gyermekkorára, győztes csatáira, és lelkének égbe szállására.... Akkor még angyalok töltötték meg az eget, a kapukban sárkányok tisztelegve fújták a tüzet...

Helyfoglalás:
http://www.markuszinhaz.hu/event/meseszin-matyas-kiraly-szarnyai/

Várunk Bennőtöket!
MárkusZínház

Várunk Bennőtöket sok Szeretettel januártól ismét, a 2019/2020-as évadban Pécs belvárosába, a MárkusZínházba!

Az Ötödik Évadban találkozhattok Mátyás királlyal, Hős Miklóssal és Piroskával, JánosVitézzel, a Szellempofákkal és Ördögfiakkal, Laci királyfival, a Kisjézussal, Jánoskával és Gyöngyvirág királykisasszonnyal, a Kováccsal és Szemérmetes Erzsókkal, indiai bábakrobatáinkkal, Uzsgyival és repülni vágyó gazdájával, Vitéz Lászlóval, Rejtő Jenővel és Szidóniával, Sárkányokkal, a Nappal, a Holddal és a csillagokkal… Lesznek bábszínházi előadások felnőtteknek s gyermekeknek, árnyszínházi workshopok, Tolpavakoothu kiállítás, Meskete Játszószínház, bábműhely, s december elején még a Mikulás is beköltözik a Márkus Színbe…

További információkért, keressetek bennünket bizalommal!

Előadásainkra, Meskete Játszószínházunkba csoportok, osztályok jelentkezését várjuk, míg Vasárnapi Mese Színi előadásainkra honlapunkon tudnak helyet foglalni a szülők, nagyszülők, családok.

Kedves Óvók és Tanítók! Egyeztessünk időpontot mihamarabb!
Személyesen a Márkus Színben – 7621 Pécs, Perczel Miklós utca 23., Telefonon Pilári Lilinél: +36 20 929 25 27 vagy e-mailben: markuszinhaz.jegy@gmail.com címen!

Amennyiben kézbe szeretnéd venni Évadajánlónkat, úgy írj nekünk, s mi postázzuk azt!
http://www.markuszinhaz.hu/2019-2020-evad/

https://www.facebook.com/events/524421764839268/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.