Online érettségi felkészítő tanfolyam - pin Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

Online érettségi felkészítő tanfolyam - pin Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

Karunk elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és a magas szintű hazai egészségügyi és szociális szakemberképzés iránt, melyet jól tükröznek a karunk által az országban először indított mesterképzések (okleveles ápoló és okleveles védőnő), illetve a mind a mai napig egyedülálló saját egészségtudományi doktori iskola is.

Ezen elkötelezettség jegyében szeretnénk segíteni azokat a végzős középiskolásokat az emelt szintű érettségi vizsgára történő felkészülésben, akik a PTE Egészségtudományi Kart szeretnék választani 2020 szeptemberétől..

2020. január 13-ától 14 hetes online, emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamot szervezünk, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe azok, akik a PTE ETK-t választják. A tanfolyamot földrajz, társadalomismeret, biológia és egészségügyi alapismeretek tárgyakból szervezzük emelt szinten.

A részvétel feltétele a 2020 évi felsőoktatási felvételi eljárás során a PTE Egészségtudományi Kar valamely képzésének első helyen való megjelölése a felvi.hu oldalon. A résztvevő kötelezettsége: 2020. február 15-étől minden hónap 20-áig az efelkeszito@etk.pte.hu címre a felvi.hu oldal print screenjét megküldeni, melyen látszik a jelentkezési sorrend, 2020. február, március, április, május és június hónapokban).

https://www.facebook.com/events/2712655928791586/?event_time_id=2712655968791582

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.