METHA - All Night Long - Amper Klub

METHA - All Night Long  - Amper Klub

AMPER KLUB
2020. 01. 18. szombat / saturday
Jegyárinfók:
Early Bird: 1.000 Ft (limitált 20 darab)
Elővételben és a helyszínen éjfélig 1.400 Ft
A helyszínen éjfél után 1.800 Ft
Backstage Pass 3.000 Ft

www.amperklub.hu

 

Több szempontból is különleges, ha egy dj egy egész estés szettel örvendezteti meg a közönségét. Egyrészt így lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerje a dj pult előtt bulizókat és reakcióikat, másrészt a megszokottnál jóval nagyobb palettáról válogatva bemutathat olyan számokat is, amiket ritkán hallhatnak tőle.

Az egész estés szett embert próbáló és egyben nagy felelősséggel is jár, Metha azonban már többször is bizonyította, hogy készen áll a feladatra. A hazai fellépők közül kevesen rendelkeznek akkora pécsi rajongótáborral, mint Metha, így a megjelenők részéről a megőrülés garantált!

Metha a Be Massive feje, dj-ként és producerként a nemzetközi színtéren is egyre jobban ismerik a nevét. Az Amperben is számtalanszor járt, olyan külföldi előadók kíséretében, mint Innellea, Oliver Huntemann, Charlotte de Witte és Olivier Giacomotto, Raxon, Moonwalk. Akik ott voltak, azoknak hatalmas a mosoly az arcukon, amikor ezek a bulik szóba kerülnek. Ha te még nem mosolyogsz, nem is találhatsz jobb alkalmat arra, hogy megismerkedj Methával!

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub) - Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621
Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub)
2020.07.09,
Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621