Esküvői nyílt napok a Trüffel szervezésében - Pécs, Király u. 85, 7626.

Esküvői nyílt napok a Trüffel szervezésében -  Pécs, Király u. 85, 7626.

Igaz, hogy 2019-ben nem telt el úgy hetünk, hogy ne kapcsolódtunk volna valamilyen módon az esküvő témájához (aminek nagyon örülünk), a február mégis kiemelt hónap számunkra! Ilyenkor ugyanis az elmúlt évek tapasztalatait és a jövő trendjeit ötvözzük és mutatjuk be, 10 éves működésünk óta, immár 6. alkalommal.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezzük az esküvői nyílt napok sorozatunkat, amelyben 3 napon keresztül folyamatosan fogadjuk az érdeklődő jegyespárokat.

Nektek ajánljuk az eseményt, ha a közeljövőben lesz az esküvőtök, és az esztétikusság mellett kiemelten fontosnak tartjátok, hogy a tortáitok minőségi alapanyagokból készüljenek és valódi ízélményt nyújtsanak.

Ha szeretnétek megkóstolni a legkedveltebb esküvőitorta-ízeinket, megtervezni a saját, egyedi tortáitokat, és árajánlatot kapni, akkor jelentkezzetek valamelyik nyílt napunkra, és egy díjmentes beszélgetés keretében minden kérdésetekre választ adunk!

Az eseményre természetesen érkezhettek többen is, de a pontos létszámot jelentkezéskor kérjük előre feltüntetni.

Minden eseménynapon 6 időpontban 3 asztalnál fogadunk Titeket, amire a weboldaunkon keresztül tudtok majd regisztrálni. Az időpontfoglalási lehetőséget a héten megnyitjuk, addig pedig a hello@truffel.hu e-mail címünkön tudtok érdeklődni a szabad időpontokról.

A nyílt napok helyszínéül egy belvárosi loftlakást választottunk, ami nemcsak otthonos, de könnyen megközelíthető is, és kellőképp trendi egy ilyen eseményhez.

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk és együtt tervezzük meg Veletek a nagy napotok édes pillanatait!

Cím: Pécs, Király u. 85, 7626. A helyszínül szolgáló lakás, Kosári Aurél AntikArt gallériája felett, a második emeleten található.

https://www.facebook.com/events/1043395269348208/?event_time_id=1058212234533178

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában