Ászanázás és meditáció női körben - Hatha jóga Pécs Apáca utca 3., Pécs, 7621

Ászanázás és meditáció női körben  - Hatha jóga Pécs Apáca utca 3., Pécs, 7621

A női körös foglalkozásokon azok vehetnek részt, akik voltak Bevezetés a meditációba workshopon (legalább egyen) vagy jógatáborban, azaz akik tisztában vannak az alapokkal.
Kezdőknek először a Bevezetés a meditációba sorozatot ajánlom:
https://www.facebook.com/events/2507943899448614/

A női körös foglalkozások célja, hogy aki szeretne fejlődni, változtatni az életén, tudatosabbá válni, annak legyen lehetősége egy támogató körben az ezzel kapcsolatos kérdéseit megbeszélni, és a mantrák, koncentrációs, meditációs gyakorlatok segítségével, a hétköznapokon felülemelkedve rálátást tudjon nyerni, felismeréseket tenni önmagával, ill. az életével kapcsolatban.
A 3 órás alkalmakon ászanázunk (jógapózokkal oldjuk a feszültségeinket, és érkezünk meg Önmagunkhoz), aztán megbeszéljük az elmúlt hónap/ időszak élményeit, tapasztalásait, felmerülő kérdéseket: segítjük egymást tapasztalatok megosztásával, hogyan érdemes egy-egy élethelyzetet értelmezni, mi lehet a fejlődés lehetősége benne, stb.
Ezt követően beszélgetünk egy aktuális témáról, végül mantrázunk, ill. méhtisztító gyakorlatot vagy különböző meditációs gyakorlatokat végzünk.
Célunk hogy tudatosabbá váljunk nőiségünkben, és feldolgozzuk a feszültségeket a különböző szerepekkel, életszakaszokkal, -eseményekkel kapcsolatban, hogy végül objektíva(bba)n lássuk, és így megértsük, mit kell a helyzetből tanulnunk, hogyan tudunk általa fejlődni mint nő és mint ember.
További információ: http://xn--pipitr-fva.com/

Jelentkezés FB-on privát üzenetben vagy e-mailben: pipiter.noi.egeszlet@gmail.com.

Itt rólam is találsz bővebb információt: http://xn--pipitr-fva.com/magamrol.
Ha kérdésed lenne, keress bátran!
Szeretettel várlak:
Bori

https://www.facebook.com/events/393018544949448/?event_time_id=395313764719926

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában (2) az adatbázisunkban.