Élősködők - Fekete-Fehér változat - Apolló Mozi

Élősködők - Fekete-Fehér változat - Apolló Mozi

A dél-korai rendezőfenomén (A gazdatest, Snowpiercer – Túlélők viadala, Okja) tízévnyi nemzetközi kitérő után tért vissza hazájába, hogy ismét kompromisszummentesen dolgozhasson. Ennek eredménye ez a tőle megszokott hangvételű, semmihez sem hasonlítható éjsötét vígjáték, az Élősködők, mely most két alkalommal a rendező elképzelései szerint, fekete-fehérben is látható. Bong Joon-ho rendező saját maga felügyelte az Élősködők című, hat Oscar-díjra jelölt filmje fekete-fehér változatának fényelését.

"Nagyon örülök neki, hogy bemutatják a mozik az Élősködők fekete-fehér változatát. Különös, ahogy ugyanannak a filmnek a nézői élménye megváltozik pusztán attól, hogy fekete-fehérben látjuk." - nyilatkozta a rendező, akit például Friedrich Wilhelm Murnau klasszikusa, az 1922-es Nosferatu inspirálta az új változathoz.

A film antihőse Ki-taek, akinek családja igazi semmirekellőkből áll. Ők mindig a könnyebbik utat választják – bármit megtesznek, csak dolgozni ne kelljen. Irigykedve nézik a Park család fényűző életmódját, és ördögi tervet eszelnek ki, hogy a közelükbe férkőzzenek. Azonban természetesen semmi sem a családfő tervei szerint alakul.

https://www.apollopecs.hu/eloskodok-ff/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.