Little G Weevil blueskoncert - Trezor Rendezvényház Király utca 11., Pécs, 7621

Little G Weevil blueskoncert - Trezor Rendezvényház Király utca 11., Pécs, 7621

Little G Weevil blues gitáros, énekes, zeneszerző és producer itthon és külföldön is rendszeresen teltházak előtt szerepel, hol szólóban, hol zenekaros felállásban. Nagy örömünkre szolgál hogy márciusban a Trezor színpadán köszönthetjük!

A híres blueszenész, Cleve Baker így beszél róla: „világszerte joggal tisztelik Little G-t. Zenéje egyedülálló és hiteles, dalai figyelemre méltóak, szövegei intelligensek, gitárjátéka pedig egyszerűen mesteri. Mély, erős, hangja csak hab a tortán.”

Pályafutását dobosként kezdte, majd 17 évesen fordult érdeklődése a gitár felé. John Lee Hooker amerikai bluesénekes hatására kezdett bluest játszani, emellett olyan legendás zenészek voltak hatással rá, mint Lightnin’ Hopkins, B. B. King és Chuck Berry.

2013-ban megnyerte az International Blues Challenge versenyét szóló/duó kategóriában (17 ország több mint 200 indulója közül), és egyben a kategória legjobb gitárosa címet is megszerezte.
Ugyanebben az évben a blues műfajában legrangosabb elismerésnek számító Blues Music Awardra is jelölték "Az év akusztikus előadója" kategóriában.

Belépő: 3000 Ft

Figyelem, jegyek csak korlátozott számban kaphatóak!
Regisztráljatok és foglaljatok asztalt a regisztracio@trezorpecs.hu e-mail címen.

https://www.facebook.com/events/177232396882954/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában () az adatbázisunkban.