MÖRK - Nappali Király utca 23-25., Pécs, 7621

MÖRK - Nappali Király utca 23-25., Pécs, 7621

-for English scroll down-

MÖRK koncert
Időpont: 2020. március 13., 21:00
Helyszín: Nappali (Pécs 7621, Király street 23-25.)

A Mörk pörgős Soul és Funk zenéjével a különböző stílusokat, dallamokat, érzelmeket, történeteket, karaktereket, és az élet nagy kérdéseit egy zenei mikrokozmoszba sűrítő utazásra invitálja a közönséget. A megalkuvást nem tűrő önkifejezés, az improvizáció, és a közönség bevonása garantált!

A formáció négy tagja jazzes tanulmányaik alatt barátkozott össze, és hamar belopták magukat a budapesti underground szcéna szívébe. Kezdetben szokatlan helyszíneken – nappalikban, mászóteremben, kínai teaházban, óvodában – játszottak, de gyorsan bekerültek olyan rangos klubok és fesztiválok fellépői közé, mint az A38 hajó, az Akvárium Klub, a Budapest Park, és a Sziget.
A Mörk azóta már számos nemzetközi showcase fesztiválon is fellépett, mint például a Eurosonic Noorderslag, a Reeperbahn Festival, a Mondo NYC, a Waves Vienna, a Tallinn Music Week, a Budapest Showcase Hub, és a Spring Break Poznan. Jelenleg a The Death of Mörk című új középlemezükkel túrnéznak Magyarországon és Németországban.

A koncertre a belépés ingyenes.
A rendezvény a Nemzetközi Tavasz programsorozat keretében valósul meg.

Szervezők: PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság; Nappali

MÖRK
9:00 p.m.
13 March 2020
Nappali (Pécs 7621, Király street 23-25.)

Mörk s explosive Soul and Funk based performance is a musical journey through a micro-universe of different styles, sounds, emotions, stories, characters and philosophical questions. Uncompromised self-expression, improvisation and audience participation are always to be expected!

The four band members became friends during their jazz studies and have quickly found their way into the heart of Budapest s underground music scene by playing in people s living rooms and unusual venues (e.g. a climbing hall, a Chinese teahouse, a kinder garden etc.) first before hitting the stages of prestigious clubs and festivals such as the A38 Ship, Akvárium Club, Budapest Park and Sziget.

Since then Mörk have played at numerous international showcase festivals including Eurosonic Noorderslag, Reeperbahn Festival, Mondo NYC, Waves Vienna, Tallinn Music Week, Budapest Showcase Hub and Spring Break Poznan. They are currently on tour in both Hungary and Germany, introducing their new EP: The Death of Mōrk.

The event is free.
The concert is the part of the International Spring series.

Organiser: Centre for Internationalization and Connections of the UP, Nappali

https://www.facebook.com/events/2976413422422483/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub) - Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621
Pécsi Füstölgők Asztaltársasága (Pécsi pipaklub)
2020.04.09,
Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete József utca. 4., Pécs, 7621
TTKvíz bajnokság 2020 tavasz - Maláta Bisztró & Sörbár Xavér utca 19., Pécs, 7624
TTKvíz bajnokság 2020 tavasz
2020.04.22,
Maláta Bisztró & Sörbár Xavér utca 19., Pécs, 7624