Az olasz konyha csodái - online - online

Az olasz konyha csodái - online - online

A mai estén az olasz konyha mélységeit igyekszünk megmutatni Nektek! Ismerjétek meg a csizma konyháját eme pár remek fogáson keresztül!
A menü:
Piadina sonkával, rukkolával, szárított paradicsommal, mozzarellával
Minestrone fodroskellel
Csirkés rigatoni
Amarettós sajttorta
A tanfolyam online webináriummal fog megvalósulni. Regisztráció után a részvételi díj megfizetése szükséges, akkor tekinthető véglegesnek a jelentkezés!
A befizetés beérkezése után e-mailben küldöm meg a kurzus linkjét! Mivel élő lesz, együtt készítjük el a fogásokat! Jelentkezés: A workshopra CSAK a honlapon tudsz regisztrálni. A regisztrációhoz a részvételi díj megfizetése szükséges. A jelentkezés bármikor átruházható, ezért, amennyiben nem tudsz részt venni, akkor keress magad helyett valakit, aki szívesen eljönne. A workshop előtt 2 héttel történő lemondás esetén a részvételi díjat visszautalom, 1 héttel előtte a részvételi díj 50%-nak visszautalására van mód, míg az 1 héten belüli lemondás esetén sajnos nem áll módomban visszautalni! Van lehetőség névre szóló utalvány vásárlására is, amennyiben a workshopot ajándékba szeretnéd adni. Bármilyen étel intolarencia esetén kérlek, időben jelezd, hogy fel tudjunk készülni.
Részvételi díj: 5.900,- Ft, alapanyagokkal együtt (Pécs) 9.900,- Ft mely 2 fő részére tartalmazza az alapanyagokat!

https://www.facebook.com/events/2837471986320753/

Megosztom:     FacebookFacebook Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Jelenleg nincs program a választott kategóriában (1) az adatbázisunkban.