Zumba - Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b

Zumba - Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b
2015.03.03, kedd
2015.03.04, szerda
2015.03.05, csütörtök
2015.03.06, péntek
2015.03.07, szombat       további időpontok >

 

Nézzünk szembe a tényekkel!
A testedzés jótékony hatású, egészséges, eredményes, és még sorolhatnánk, de soha nem volt igazából szórakoztató dolog. Bárki bármit is mondott, mindenki tudta és egy idő után tapasztalta is, hogy az életvitel szerű rendszeres testmozgás nagy önuralmat és lemondást kíván.
EGÉSZEN EDDIG! A lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora azonban lejárt, a megoldás megszületett. Ez a Zumba® Fitness.
A Zumba® szórakoztató
A Zumba® más
A Zumba® könnyű
A Zumba® hatékony
zumbaA Zumba® hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit.
A program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások több, mint 2 legyet ütnek egy csapásra, hiszen nagy számban olvasztják a zsírsejteket; az interval jelleg miatt edződik az állóképesség; a fifikásan becsempészett „föl sem ismerhető” erősítő gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat.
Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.
A Zumba® programot a világ 105 országában, több mint 60.000 helyszínen tanítják. Az eladott DVD-k száma több milliós nagyságrendet mutat. Manapság heti rendszerességgel kb. 7,5 millióan zumbáznak világszerte.
A Zumba®-val eddig Magyarországon még nem találkozhattál, de kis hazánk se maradhat ki a sorból. Amerre a Zumba® megjelenik fanatikusokat és rajongókat hagy maga után.
Hidd el, hogy a Zumba® Téged is képes megváltoztatni. A Zumba® segít neked abban, hogy a mozgással kapcsolatos frusztrációidnak végleg búcsút ints. Mostantól TE is kipróbálhatod, és tapasztalhatod, hogy alig várod majd az órát, hiszen a mozgás fanatikus rabjává válsz :-)

 

Megosztom:     iWiWiWiW     FacebookFacebook     TwitterTwitter Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Alakformáló óra 90 percben - Edit/Zsani - Fitnexx
Jóga - Móni - Fitnexx
Jóga - Móni
2015.03.03, - 08:00
Fitnexx
Balance Training - Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b
Balance Training
2015.03.03,
Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b
Kick-boksz aerobik - Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b
Kick-boksz aerobik
2015.03.03,
Pécsi Sasok Mozgásközpont: Pécs, Búza tér 6/b
Ovis torna - Dorina/Dalma - MecsekFitness
Ovis torna - Dorina/Dalma
2015.03.03, - 16:00
MecsekFitness
G-Flex - Judit - Fitnexx
G-Flex - Judit
2015.03.04, - 16:30
Fitnexx